Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Δήμος Αιγάλεω και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αιγάλεω, διοργάνωσαν  τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ημερίδα με θέμα: « Βία κατά των Γυναικών. Διαστάσεις και Πρακτικές Αντιμετώπισης ».
Τα στελέχη των δομών του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ημερίδας συμμετείχαν ενεργά.
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο Αιγάλεω τον κ. Χρήστο Καρδαρά ο οποίος πάντοτε βρίσκει λίγο χρόνο για τα στελέχη και τους ωφελούμενους των δομών του Δικτύου τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξη.  
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 







Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.domesaigaleohaidari.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου