Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε η κοινωνική λειτουργός του Κοινωνικού Φαρμακείου, προκειμένου να ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.                 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας, κα Ευανθία Θωμά, την αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Αναστασία Καδδά και την κα Νικολέτα Μαρούδα, κοινωνική λειτουργό της υπηρεσίας, για  τον εποικοδομητικό διάλογο και την ευαισθησία που έδειξαν για τους συνανθρώπους μας, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους. Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν σε περίπτωση που χρειαστεί. Από την πλευρά τους, μας ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας τους, για τα προγράμματά τους και για τη συνεργασία που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο δομές.
Τους ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία που έχει ως τελικό αποδέκτη τον συνάνθρωπο.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου