Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗ
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου αλλά και τους ωφελούμενους του προγράμματος όταν αιφνιδιαστικά μας επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αισθητικής της Πόλης του Δήμου Χαϊδαρίου κα. Ελένη Καμπόλη.
Η Αντιδήμαρχος συνομίλησε με τα στελέχη τόσο του Γραφείου Διαμεσολάβησης όσο και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου ενώ ζήτησε και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των Δομών. Τα στελέχη την ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις παρά το ότι βρισκόταν σε εξέλιξη διανομή τροφίμων και αμέσως μετά συνομίλησε με ωφελούμενους.
Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον που έδειξε για το προσωπικό, τους ωφελούμενους και το πρόγραμμα, αλλά και για την ευγένειά της και την συμπαράστασή της προς τους ωφελούμενους .
Η Αντιδήμαρχος συνοδευόταν από υπάλληλο της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Χαϊδαρίου και  βρισκόταν στην περιοχή καθώς επέβλεπε εργασίες στην οδό Στρατοπέδου Αγωνιστών όπως ανέφερε στα στελέχη των Δομών.
Ελπίζουμε με την επίσκεψη αυτή να ξεκίνησε μια ανθρώπινη και ουσιαστική επαφή με την Αντιδήμαρχο κα. Ελένη Καμπόλη και τα αποτελέσματα αυτής της επαφής να είναι η αρχή μιας καλής συνεργασίας που μόνο αποδέκτη θα έχει τον συνάνθρωπο που δοκιμάζετε από την οικονομική κρίση .
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 





Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου