Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου επισκέφθηκαν το Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών του Δήμου Αιγάλεω, προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδάρι.
Ειδικότερα, υπήρξε επαφή με την υπεύθυνη της Υπηρεσίας Ενηλίκων του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής, την ψυχίατρο κα Μαρία Ζούνη αλλά και με τη διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από ψυχίατρους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς και επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δομές του προγράμματος προτείνοντας μια μελλοντική συνεργασία.
Στα πλαίσια της συνάντησης δόθηκε έντυπο υλικό με σκοπό τη διανομή τους για την καλύτερη ενημέρωση των ατόμων που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου