Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ», ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περιστερίου πραγματοποίησαν η Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η Κοινωνική Λειτουργός της Τράπεζας Χρόνου προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδαρίου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ψυχολόγο του Κέντρου κα Κέλλυ Σταυροπούλου για τον εποικοδομητικό διάλογο και την ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου, οι οποίες απευθύνονται σε οικογένειες, στην εκπαιδευτική, αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα.

Στο Κέντρο Πρόληψης Δ.Περιστερίου μπορεί να απευθυνθεί όποιος/όποια:
·   Αναζητά πληροφορίες για την πρόληψη και τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών
·   Χρειάζεται ενημέρωση, συμβουλευτική και υποστήριξη σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο
·   Επιθυμεί να συμμετέχει σε ομάδες γονέων, εφήβων, εκπαιδευτικών, επαγγελματιών υγείας, ψυχικής υγείας και κοινωνικής πρόνοιας
·   Ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε ημερίδες, σεμινάρια, εργαστήρια και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Κέντρου
·   Θέλει να κάνει πρακτική άσκηση ή να αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία
·   Έχει διάθεση να προσφέρει εθελοντική εργασία
Το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περιστερίου βρίσκεται στην οδό Κρυστάλλη 49 στο Περιστέρι. Το τηλ.επικοινωνίας είναι: 210-5786888.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση: koinpant.xaid@gmail.com.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου