Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Τα Χριστούγεννα του 2013 θα είναι χωρίς αμφιβολία τα δυσκολότερα έως τώρα, για μια κοινωνία που έχει υποστεί πολλά και της οποίας τα μέλη συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Στον αγώνα αυτό, συμπαραστάτης των κατοίκων των Δήμων Αιγάλεω- Χαϊδαρίου αποτελεί, εδώ και μερικούς μήνες, το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης, το οποίο με συνεχείς δραστηριότητες και εκδηλώσεις των δομών του, ενισχύει την προσπάθεια δημιουργίας ενός «διχτυού» ασφαλείας για τους πολίτες αλλά και μιας κοινότητας που θα χαρακτηρίζεται από ανθρωπιά, αλληλεγγύη και αγάπη.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης θα αποτελέσει, κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών, -και- χώρο συγκέντρωσης τροφίμων, με σκοπό να διατεθούν σε εκείνους που τα έχουν περισσότερη ανάγκη μέσω της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσοι συμπολίτες μας μπορούν να διαθέσουν τρόφιμα, καλούνται να τα φέρουν στο Γραφείο Διαμεσολάβησης Αιγάλεω- Χαϊδάρι, στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου 69,  στο Χαϊδάρι (απέναντι από τα ΕΛ.ΤΑ). 
Τα τρόφιμα που συγκεντρώνουμε είναι κατά προτίμηση μακράς διάρκειας όπως ελαιόλαδο, τοματοπολτός, μακαρόνια, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, καφές, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, γάλα συμπυκνωμένο, δημητριακά, μπισκότα, χυμούς, πουρέ και παιδικές τροφές.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου